Blog

QMR BioScan Quantum Magnetic Resonance BioFoton Szkenner

Lysande Natural Cosmetics
2021.03.09 19:59
QMR BioScan Quantum Magnetic Resonance BioFoton Szkenner

Sejtszíntű testanalízis a legmodernebb QMR BioScan műszerrel


 

QMR BioScan MŰSZER LEHETŐSÉGEI A MODERN ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATBAN


Legtöbb esetben évek kellenek ahhoz, hogy egy betegség kialakuljon. Elsőként energiaszinten, majd sejti, szöveti szinten alakulnak ki a rendellenességek és amikor a fizikai tünetek jelentkeznek, akkor már rég kialakult a betegség.

A kezdeti látens változások, melyek már a betegség kialakulása előtt is jelen vannak a szervezetben, a legújabb biofizikai vizsgálati módszerrel az NLS diagnosztikával (Non Linear System) már sejtszinten ki lehet vizsgálni a szervezet állapotát. Ez alapján fel lehet deríteni a betegséget kiváltó okot, és összeállítani a kiváltó ok megszüntetésére irányuló leghatékonyabb terápiát, ami az egészség gyors helyreállását eredményezi.

A módszer az élőlények bio-energetikai kutatásain alapul. Az emberek már évezredek óta használták ezt a tudást, az ősi Yoga-Chakra hagyományok, és a Hagyományos Kínai Orvoslás leírásaiban is fellelhetők.

MILYEN EGY QMR BioScan VIZSGÁLAT, ÉS MIT TUDHAT MEG BELŐLE?

A QMR BioScan műszer a szerveink, és az agy biofoton kisugárzásának érzékelésével és elemzésével pontos képet nyújt, a szervezetünk működéséről, élettani, energetikai állapotáról. A legtermészetesebb és legkímélőbb módon azonnal betekintést kapunk a szervezetben zajló anyagcsere, szervrendszeri és sejtszintű biológiai, és patológiás folyamatokról. Méri a vitaminok, aminosavak, nyomelemek, nehézfémek, toxinok állományát és az allergiás érzékenységet okozó elemeket.

A QMR Bioscan vizsgálat és terápia során összefüggések tárulkoznak fel a páciens lelki gondjai, traumái és szervi, egészségi állapota között, lehetővé téve a problémák és betegségek végső, lelki okának a kezelését.

A QMR BioScan vizsgálat teljesen biztonságos, fájdalommentes, 120-180 percet vesz igénybe, bármilyen külső eszköz vagy vegyi anyag behatásától mentesen végezhető.

A műszer, egy fejhallgató szerű antennával méri az agy biofoton elektromágneses kisugárzását, amellyel az agy a szervezetünk működését irányítja. A mért jelet a műszer programja összehasonlítja a több mint százezer klinikai esettanulmány alapján összeállított etalon frekvencia mintázattal. A mérési eredményeket anatómiai szervmetszeteken 1-6 szám jelzéssel ábrázol.

A pillanatnyi élettani folyamatai alapján megállapíthatóak, a biológiai rendellenességek.

Kimutat 25 féle szervi elváltozást, szervenként tucatnyi paraméterrel:

Szív és érrendszer, gyomor és bélfunkció, máj funkció, epe funkció, hasnyálmirigy funkció, vércukor, fizikai állapot, vese funkció, tüdő funkció, agy és idegek, csontsűrűség, reumás csont betegség, nyomelemek, vitaminok, aminosavak, nehéz fémek, mérgek, toxinok, nőgyógyászat, prosztata, férfifunkciók, bőr, kiválasztás, immun rendszer, szem funkciók, elhízás, fül problémák, élősködők, férgek, paraziták, allergének

A műszer olyan érzékeny, hogy még a fizikai tünetek megjelenése előtti sejtszintű elváltozásokat is kimutatja, így mód nyílik a betegség korai felismerésre, megelőzésére az elváltozások kiváltó okának a megszüntetésére, a leghatékonyabb személyre szabott regeneráló terápia összeállítására.

MI A MŰKÖDÉSI ELVE QMR BioScan MŰSZERNEK?

A szervezetben az anyagcsere, a szervi működési folyamatok irányítása bio-elektromágneses jelekkel, bio-elektromágneses rezonanciákkal, úgynevezett biofotonokkal történik. Ezen jelek összessége másodpercenként ezermilliárdnyi, amelyek egészséges átvitel során akadálytalanul közvetítik az információkat. Zavar esetén azonban megbomlik az egyenletes információáramlás (jeltovábbítás), ami elváltozást okoz a biológiai működésünkben, és ezt a bekövetkező változást érzékeljük a betegség tüneteként.

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység. A vegetatív létfenntartó rendszerünk, mint egy sofware, egy program, működteti a lényünk homeosztázisának fenntartását. A tudatalatti program, az agyunkat használva bio-elektromos impulzusokat generál, amely bio-elektromos impulzusok, biofotonok, tartalmazzák a hormonrendszer, és a szervek működtetésének irányítását szolgáló információkat.

Tehát szervezetünk irányítása bio-elektromos impulzusokkal, biofotonokkal történik. A hormonrendszer, mint biokémiai vezérlés irányítása is, ezzel a bio-elektromágneses, bio-foton-kommunikációval történik, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ezek a bio-elektromágneses rezonanciák, mérhetőek a készülékkel.

A speciális jelfeldolgozó program táblázatba rendezett mérési adatai alapján, következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok pillanatnyi állapotára.

A vizsgálattal megállapítható a szervrendszerek sejtjeinek állapota, és a kezdődő szervi elváltozások mértéke.

Ehhez hasonló gépet használnak az űrhajózásban az asztronauták egészségi állapotának felmérésére és kezelésére is.

A QMR BioScan vizsgálat az elmúlt 60 év kutatási eredményei, és a legújabb felfedezések alapján megvalósított eszköz.


MILYEN ESETEKBEN ELŐNYÖS A QMR BioScan SZŰRŐVIZSGÁLAT?

 • Amikor nincs ideje az orvosi rendelőkben várakozásra,
 • Bármilyen tünetei vannak,
 • Allergiás tünetei vannak,
 • Régóta makacs panaszoktól szenved, de eddig még sehol sem tudtak megoldást találni rá,
 • Túlhajszolt, stresszes életet él,
 • Sokat idegeskedik, aggódik,
 • Túlsúllyal küzd,
 • Könnyen megbetegszik,
 • A családjában örökletes betegségek fordulnak elő (pl. rák, szívbetegség, stb.),
 • Törődik az egészségével és figyelmet szán a megelőzésre,
 • Szeretné megőrizni fiatalosságát, testi-lelki egészségét.

MIKOR NEM AJÁNLOTT A QMR BioScan VIZSGÁLAT?

 • Pacemaker behelyezése esetén
 • Epilepszia esetén
 • Akut, magas lázas állapotban
 • Akut, cseppfertőzéssel terjedő fertőző betegségek esetén

Az egészség visszanyerését felgyorsíthatja a műszeres vizsgálat eredményei alapján egyénileg összeállított, meridián, reflexológiai és reiki technikákat integráló masszázs kezelés.

Ha egy magas színvonalú, hatékony kezelésekre és állapotfelmérésre szeretne időpontot egyeztetni akkor a 70/ 3749 348 telefonszámon Molnár Mariannánál lehetséges.