+36303000090 |info@lysande.hu                                    Conscious women's choice for glowing skin!

+36303000090 |info@lysande.hu                                    Conscious women's choice for glowing skin!

Blog

HOGYAN ŐRIZZÜK MEG BŐRÜNK EGÉSZSÉGÉT, FIATALSÁGÁT?
28
Feb

A bőr öregedése egy természetes folyamat, melyet megállítani nem tudunk. De akkor mit tehetünk? Hogyan őrizzük meg bőrünk egészségét és fiatalságát? Olvasd el szakértői cikkünket.


 

MIÉRT HASZNÁLJUNK ARCTISZTÍTÁS UTÁN TONIKOT?
15
Apr

A hatékony arcápolás azzal kezdődik, hogy alaposan, de gyengéden letisztítjuk és tonizáljuk a bőrt, így előkészítjük az ápolásra. Cikkünkből megtudhatod, hogy miért fontos a rendszeres napi kétszeri tisztítás és tonizálás.


 

A BŐR pH ÉRTÉKE
07
Jan

A bőr pH-értéke fontos szerepet játszik a bőr egészsége szempontjából - épp ezért van pár fontos információ, amelyet jó, ha tudunk a megfelelő bőrápoló termékek kiválasztásához!

 

TESTÁPOLÁS-MIÉRT FONTOS?
07
Jan

A bőr a legnagyobb szervünk és az első védelmi vonal a baktériumok, a környezeti ártalmak és más irritáló anyagok ellen, ezért nagyon fontos, hogy megőrizzük az egészségét. Mivel egészségünk függ a bőrünk működésétől is, éppen ezért a testápolás fontossága megkérdőjelezhetetlen.

A SZÁRAZ BŐR - A SZÁRAZ BŐR OKAI, TÜNETEI, ÁPOLÁSA
23
Jan

A száraz bőr egy igen gyakori probléma, amely szinte mindenkinél életkortól függetlenül jelentkezhetCikkünkből megtudhatod hogyan alakul ki, milyen tényezők befolyásolják és hogyan csökkenthetők a tünetek.


 

MIÉRT ÉRDEMES ALUMÍNIUMMENTES NATÚR DEZODORT VÁLASZTANI?
08
Jan

A dezodorok és izzadásgátló termékek használata mindennapjaink része, azonban működésük és hatásuk különböző. Mielőtt döntünk arról, hogy melyiket használjuk, nézzük meg, hogy pontosan mi rejlik az izzadás természetes folyamata mögött.


 

A SEJTKOMMUNIKÁLÓ PEPTIDEK EREJE
20
Sept

A kor előrehaladtával a bőr anyagcseréje is lelassul, így kevésbé hatékonyan újul meg, és lassabban állítja elő a kollagént és az elasztint, ami a bőr rugalmasságáért és feszességéért felel. Azonban a sejtkommunikáló peptideket tartalmazó termékek használatával ez a folyamat lassítható, a természetes szépség pedig megőrizhető.


 

BŐRTÍPUSOK JELLEMZÉSE
20
Sept

Az életkor előrehaladtával sokat változik bőrünk állapota, ezért érdemes egyre jobban odafigyelnünk bőrápolásunkra, hogy természetes szépségét minél tovább megőrizhessük. Ahhoz, hogy arcbőrünknek a megfelelő ápolást tudjuk biztosítani érdemes ismerni bőrtípusunkat.


 

A BŐR SZERKEZETI FELÉPÍTÉSE
15
Aug

Ahhoz, hogy megfelelően tudjuk kiválasztani bőrápolási termékeinket­ - főleg egy adott vagy konkrét bőrprobléma esetén - érdemes ismernünk a bőrtípusunkat, a bőrünk felépítését, működését, és azt, hogy melyik összetevő hol és hogyan fejti ki hatását.


 

A LYSANDE® NATÚRKOZMETIKUMOK FEJLESZTÉSE
27
Jul

A LYSANDE® natúrkozmetikumok fejlesztését öt évvel ezelőtt kezdtem el otthonomban. Már ekkor is a következő három szempont vezérelte tevékenységemet: a hatékonyság, a tisztaság és a termék szerethetősége, amitől nélkülözhetetlenné és kedvessé válhat a fogyasztó számára.


 

EGYTRÓPUSI EGZOTIKUS VAJ - A KOKUM VAJ
25
Jun

A kokum vaj (Garcinia Indica Seed Butter) hazánkban kevésbé gyakori alternatíva a natúrkozmetikai termékekben, viszont a keleti orvostudományban már évszázadok óta használják. Számos saját, egyedi tulajdonságai és előnyei vannak az ismertebb növényi vajakhoz képest.


 

DÉL-AMERIKA KINCSE A MURUMURU VAJ
09
Apr

Az Astrocaryum murumuru a dél-amerikai esőerdők növényzetében őshonos pálma, amely ehető gyümölcsöket terem. A növény magjából kivont murumuru vaj kitűnő hidratálószerként használható.