+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

Általános szerződési feltételek - Workshop

Általános információk, részvételi feltételek

 

Név:                                        Horváth Klára egyéni vállalkozó

Székhely:                                 7624 Kaposvár, Baross Gábor utca 18.

E-mail címe:                             info@lysande.hu

Telefonszám:                           +36 30 3000 090

Nyilvántartási szám:                 54818756

Adószám:                                  56186565-2-34

Számlavezető Pénzintézet:      OTP Bank

Számlaszám:                            11743002-26487014

 

A weboldalon a LYSANDE® Natural Cosmetics workshopjaira történő jelentkezésre van lehetőség. A weboldal használatával, illetőleg a weboldalon történő regisztrációval, valamint az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel a jelentkező kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a LYSANDE® Natural Cosmetics workshopjaira történő jelentkezési, lemondási, valamint a LYSANDE® Natural Cosmetics szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, illetve az adatkezelési szabályzatot, és azok minden pontjával egyetért.

A LYSANDE® Natural Cosmetics felnőtteknek szóló workshopjain való önálló részvétel feltétele a betöltött 14. életév. A tanfolyamokat legalább 5 jelentkező esetén indítjuk el. Maximális létszám: 10 fő. A résztvevőket a jelentkezés elküldésének időpontja alapján regisztráljuk.

 

Tanfolyamok menete

Workshopjaink időtartama témától függően kb. 4 – 5 óra. A várható időtartam az egyes workshopok leírásánál feltüntetésre kerül. A workshopokra célszerű 10 perccel a kezdés előtt érkezni. A jelentkező késése esetén nincs lehetőségünk a workshop időtartamának meghosszabbítására.

A workshopon rövid bemutatkozást követően felhívjuk a figyelmet a potenciális baleseti forrásokra is. Nyomatékosan felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a résztvevő saját hibájából vagy a program egyéb résztvevőinek hibájából bekövetkezett balesetekért a LYSANDE® Natural Cosmetics felelősséget nem vállal.

A workshop tematikájához kapcsolódó bevezetés után a workshop hallgatói saját maguk készítik el kozmetikumaikat, az oktató irányításával. Ezeket a workshopok résztvevői hazavihetik.

A zökkenőmentes munkát asszisztens segíti, akinek feladata a munkához szükséges tiszta edények biztosítása. A munkafelületek rendben tartása a workshop ideje alatt a résztvevők feladata. Biztosítjuk az eszközöket, berendezéseket, alapanyagokat mindent, amire csak szükség van. A felhasználásra kerülő növényi olajok és vajak ellenőrzött, illetve BIO gazdálkodásból származnak. Illóolajaink hígítatlanok, bevizsgáltak, és 100% tisztaságúak. A tartósításhoz használt alapanyagaink parabén-mentesek. Mindezeket a workshop ára tartalmazza. A jelentkezők a műhelybe külső termékeket nem hozhatnak be és azokat a kozmetikumok elkészítéséhez nem használhatják fel.

 

Jelentkezés, kapcsolattartás

A workshopokra kizárólag online, a www.lysande.hu weboldalon keresztül lehet jelentkezni. A jelentkezőkkel való kapcsolattartás az általuk megadott e-mail címen keresztül történik. A jelentkezők az általuk megadott e-mail cím megfelelőségéért, valamint saját e-mail szolgáltatásuk és e-mail postafiókjuk megfelelő működéséért felelősséggel tartoznak. A fentiek szerint a jelentkező által használt e-mail szolgáltatással és/vagy postafiókkal összefüggésben felmerülő hibákért vagy hiányosságokért a kozmetikum workshop felelősséget nem vállal.

 

Részvételi díjak

A workshopok ára az egyes programok leírásánál kerül feltüntetésre. Az ár tartalmazza a szakember által vezetett elméleti oktatással egybekötött natúrkozmetikum készítést, a felhasznált alapanyagokat, valamint a készítéshez szükséges eszközök használatát, egy nyomtatott receptúrát, az elkészült kozmetikumok elviteléhez szükséges csomagolóanyagokat.

Azok a jelentkezők, akik 6 hónapon belül kettőnél több tanfolyamon is részt vesznek, a második részvételt követően fél évig 10% kedvezményre jogosultak. A kedvezmény igénybevételére vonatkozó igényt a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban kell feltüntetni. A kedvezmény a részvételi lehetőség átruházása esetén nem vehető igénybe.

 

Fizetés módja

A workshop díját kizárólag előre, átutalással lehet kiegyenlíteni az alábbi számlára történő befizetéssel:

 Bank neve: OTP Bank

Számlaszám: 11743002-26487014

Kedvezményezett neve: Horváth Klára

A regisztráció kizárólag a részvételi díj beérkezésekor válik érvényessé. Amennyiben a jelentkezést követő 48 órán belül nem érkezik meg az utalás, törölhetjük a regisztrációt.

 

Házirend

A résztvevők a műhelyt kizárólag a jelen szabályzatban rögzítetteknek megfelelően használhatják, és kötelesek betartani a jelen szabályzat, valamint a tanfolyamot vezető oktató utasításait.

A résztvevők a műhelyt, valamint annak berendezési és felszerelési tárgyait kizárólag a szerződésben rögzített célokra és rendeltetés szerűen használhatják. A résztvevők teljes felelősséggel tartoznak a műhelyben, valamint annak berendezési és felszerelési tárgyaiban vagy a műhely területén tartózkodó harmadik személynek okozott károk megtérítéséért.

Amennyiben a résztvevő a jelen szabályzatban foglaltakkal ellentétes vagy a jogszabályi előírásokba ütköző magatartást tanúsít, illetve, ha nem tartja be a workshopot vezető oktató utasításait, továbbá akkor is, ha a workshop menetét vagy az ott jelenlévők részvételét bármely módon akadályozza vagy zavarja, az oktató döntése alapján a workshopon való részvételből azonnali hatállyal kizárható. Ez esetben a résztvevő az általa befizetett részvételi díj visszaigénylésére nem jogosult, részvételi díját a workshop szervezője kötbérként jogosult megtartani.

Tanfolyam elmaradása

Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk. A workshop esetleges elmaradásáról, illetőleg az időpontváltozásról minimum 24 órával a workshop előtt e-mailben értesítjük a jelentkezőket, és felvesszük velük a kapcsolatot, új időpont egyeztetése végett.

 

Tanfolyam lemondása, a jelentkezők elállási joga

A résztvevőknek a workshop időpontját megelőző 7. napig van lehetősége elállni a részvételtől. Az elállási szándékot az info@lysande.hu címre megküldött e-mail üzenetben kell jelezni. Ebben az esetben a teljes részvételi díj visszautalásra kerül.

Ezt követő lemondás esetén az előzetesen utalt részvételi díjat kötbérként számítjuk fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a workshopokon való részvételi lehetőség nem névre szól, így az a workshop időpontjáig bárkire átruházható. Ha tehát a jelentkező nem tud részt venni a workshopon, melyre jelentkezett, küldhet mást is maga helyett. A részvételi lehetőség átruházásának tényéről a fenti e-mail címre küldött üzenetben kell a workshop időpontját megelőzően tájékoztatást küldeni.