+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

Rólam

"Szépnek lenni azt jelenti, hogy ragyogsz. Mindig szívől kifelé. Hiszel magadban, mert pontosan tudod, hogy ki vagy, hogy értékes vagy és mindenre képes. Mosolyogni bárki tud, ragyogni csak kevesen!" 

Már fiatalon is érdekelt a természettudomány, a kozmetikumok világa, ezért továbbtanulásomkor vegyipari technikumot választottam, majd orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikusként végeztem a PTE Egészségtudományi Karán. A folytonos tanulás és fejlődés azóta is fontos számomra.

Több éves gyógyszeripari laboratórium vezetői és minőségbiztosítási tapasztalatot követően tudatos életvezetés terelt a natúrkozmetikumok világába. Sok próbatételt és kihívást kaptam életem során, így rákényszerültem önmagam és a világ mélyebb megismerésére. Végül eljutottam oda, hogy szerettem volna megalkotni a saját natúrkozmetikai márkámat. Hálával gondolok vissza arra, hogy elfogadtam és vállaltam a kihívásokat, mert végre azt teszem, amit szeretek. 

A fejlesztések során fontos szempont volt a hatékonyság, a tisztaság, a minőségi alapanyagok és a termék szerethetősége, amitől nélkülözhetetlené és kedvessé válhat a használója számára. 

Formuláimat több éves kutatás eredményeként alkottam meg, a legjobb szakmai tudásom mellett, szeretettel fejlesztettem és tökéletesítettem, hogy bőrünk szépségét és egészségét a lehető legtovább meg tudjuk őrizni. 

A kiemelkedően magas hatóanyag-tartalomnak és a minőségi összetevőknek köszönhetően a bőrön már néhány hét alatt szemmel látható a pozitív változás.

Mindez tudatossággal, egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással összekötve egy olyan életmódot formál a mindennapokban, amelynek jótékony és pozitív hatásai egész életünkön át elkísérhetnek.

 

Horváth Klára

LYSANDE® Natural Cosmetics

Tulajdonosa

Termékfejlesztője