Rólam

 

SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK!

Horváth Klára vagyok, a LYSANDE® natúrkozmetikumok megalkotója. Már fiatalon is érdekelt az emberi test és lélek működése, a kémia, kozmetikumok világa, ezért továbbtanulásomkor vegyipari szakközépiskolát választottam, majd orvosdiagnosztikai laboratóriumi analítikusként végeztem 2003-ban a PTE Egészségtudományi Karán. Szakmai tapasztalataimat a gyógyszeriparban analitikai laboratórium vezetőként szereztem.  

Fontos számomra a természetközeli életmód, ezért tudatos életvezetés terelt a natúrkozmetikumok világába. Olyan termékek fejlesztésére törekedtem, melyek valóban mentesek a bőrre káros anyagoktól, és hozzájárulhatnak a testi egészségen túl a lelki egyensúly megteremtéséhez is.  Hiszen ha bőrprobléma esetén egy termék használata során az emberek jelentős változást tapasztalnak, akkor jobb lesz a közérzetük, visszanyerhetik önbizalmukat, ezáltal javulhat önképük, amely majd a bőrükön is tükröződik.

Az időt megállítani nem lehet, de hiszek abban, hogy tudatossággal, megfelelő életmóddal, rendszeres testmozgással, vegyszer- és méregmentes táplálkozással, bőrápolással sokat tehetünk azért, hogy fiatalságunkat, egészségünket, lelki egyensúlyunkat sokáig megőrizzük.

Termékeimet ennek szellemében, saját receptúráim alapján, természetes összetevőkből ECOCER/COSMOS által minősített bio és natúr alapanyagokból fejlesztettem, melyek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek. Egyedi összetételük a bőr szerkezeti felépítésében is megtalálható natúrkozmetikai alapanyagok kombinációjának köszönhető, melyek kíméletesen tisztítják, táplálják, fiatalítják a bőrt, segítik a regenerálódási folyamatokat, így segítséget nyújthatnak azok számára, akik tartósan használják a LYSANDE® natúrkozmetikumokat.

 A LYSANDE® név jelentése: Ragyogó. Szépnek lenni pedig azt jelenti, hogy ragyogsz. Mindig szívből kifelé. Hiszel magadban, mert pontosan tudod, hogy ki vagy, hogy értékes vagy és mindenre képes. Mosolyogni bárki tud, ragyogni csak kevesen. 

 

 Horváth Klára

 alapító, termékfejlesztő