+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

LYSANDE® natúrkozmetikumok

 

Több, mint 25 éves szakmai tapasztalat alapján fejlesztem natúrkozmetikai termékeimet.

Amikor megalkotok egy formulát, először mindig az alapanyagok összeválogatásával kezdem, figyelembe véve, hogy azok milyen hatással vannak egymásra, melyik hogyan szívódik fel, hogyan jut be a bőr különböző rétegeibe.  Ehhez természetesen ismernem kell az alapanyagok tulajdonságait, a bőr anatómiáját, és azt, hogy mire van szüksége egy-egy adott bőrtípusnak vagy bőrállapotnak.

Mindezek miatt termékeim kizárólag a legjobb minőségű különleges organikus növényi vajakat, olajokat, kivonatokat, valamint olyan esszenciális kulcshatóanyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyek valóban minden bőrtípusra, bármely korosztály számára ajánlott.

A maximális eredmény eléréséhez ECOSERT/COSMOS által minősített alapanyagokat használok fel. Tudatos márkaként hiszek az organikus és természetes összetevők erejében, így azok használatának előnyei nemcsak a bolygó és a környezet számára fontosak, hanem az egész testre hatással vannak.

Minden formulában vegyszermentes innováció rejlik, ami táplálja, ápolja és védi a bőrt. A kiemelkedően magas hatóanyag-tartalomnak és az organikus összetevőknek köszönhetően a bőrön már néhány nap alatt szemmel látható a minőségi változás. Legyen szó a rohanó mindennapokról vagy bőrprobléma-specifikus megoldásokról.

Az egészség megőrzésében kulcsfontosságú szerepet játszik az, hogy milyen táp- és hatóanyagot viszünk a szervezetünkbe.

Ezért készítményeim:

Nem tartalmaznak szintetikus színezőanyagokat, a termékek színe a hatóanyagoknak megfelelő natúr szín.

Az optimális bőrtolerancia érdekében nem tartalmaznak káros vegyi- és szintetikus szereket, illatanyagot, a termékek illatát a növényi alapanyagok illata adja.

Mentesek génmódosított összetevőktől, állati eredetű alapanyagoktól. 

termékeket állatokon nem teszteljük. 

A megjelenés során cél volt a letisztult külső, mely tükrözi a termékek kiváló minőségét, valamint az összetevők tisztaságát. Emellett a termékek Airless technológiával ellátott újrahasznosítható csomagolást kaptak, ezzel is növelve az eltarthatóságukat, szennyeződés, illetve oxidálódás elleni védelmet biztosítanak.

Elkötelezett vagyok amellett, hogy megőrizzük a Földünk erőforrásait és élővilágát, ezért termékeim 100%-ban vegánok és elutasítom az állatkísérleteket.

Célom az, hogy mindenkinek, aki LYSANDE® terméket használ, szép és egészséges bőre legyen.

 A LYSANDE® natúrkozmetikumok kézzel, nagy odafigyeléssel készülnek a Kozmetikumok helyes gyártási gyakorlata (kozmetikai GMP) – MSZ EN ISO 22716 szabványa szerint. Minden alkalommal kis mennyiségeket állítunk elő, így mindig friss kozmetikumokkal szolgáljuk ki a vásárlóinkat, partnereinket. 

 

 Nézz körül webáruházunkban!

Amennyiben tanácsra van szükséged a termék választással kapcsolatban, keress bennünket elérhetőségeinken. 

Telefon: +36 30 3000 090
e-mail: info@lysande.hu