Blog

23
Ápr

A kozmetikai kezelések mellett a bőrápolás szerves részét képezi bőrünk házi ápolása is. A legtöbb háztartásban megtalálható konyhai alapanyagokból bármikor elkészíthetünk egy arcradírt vagy arcpakolást, nagyobb idő vagy anyagi ráfordítás nélkül.


 

A sejtkommunikáló peptidek ereje
18
Ápr

A kor előrehaladtával a bőr anyagcseréje is lelassul, így kevésbé hatékonyan újul meg, és lassabban állítja elő a kollagént és az elasztint, ami a bőr rugalmasságáért és feszességéért felel. Azonban a sejtkommunikáló peptideket tartalmazó termékek használatával ez a folyamat lassítható, a természetes szépség pedig megőrizhető.


 

A LYSANDE® natúrkozmetikumok fejlesztése
27
Márc

A LYSANDE® natúrkozmetikumok fejlesztését három évvel ezelőtt kezdtem el otthonomban. Már ekkor is a következő három szempont vezérelte tevékenységemet: a hatékonyság, a tisztaság és a termék szerethetősége, amitől nélkülözhetetlenné és kedvessé válhat a fogyasztó számára.


 

Bőrtípusok jellemzése
27
Febr

Ahhoz, hogy arcbőrünknek a megfelelő ápolást tudjuk biztosítani érdemes ismerni bőrtípusunkat.


 

A bőr szerkezeti felépítése
09
Febr

Ahhoz, hogy megfelelően tudjuk kiválasztani bőrápolási termékeinket­ - főleg egy adott vagy konkrét bőrprobléma esetén - érdemes ismernünk a bőrtípusunkat, a bőrünk felépítését, működését, és azt, hogy melyik összetevő hol és hogyan fejti ki hatását.


 

Egy trópusi, egzotikus vaj - A kokum vaj
27
Jan

A kokum vaj (Garcinia Indica Seed Butter) hazánkban kevésbé gyakori alternatíva a natúrkozmetikai termékekben, viszont a keleti orvostudományban már évszázadok óta használják. Számos saját, egyedi tulajdonságai és előnyei vannak az ismertebb növényi vajakhoz képest.


 

Dél-Amerika kincse a murumuru vaj
09
Jan

Az Astrocaryum murumuru a dél-amerikai esőerdők növényzetében őshonos pálma, amely ehető gyümölcsöket terem. A növény magjából kivont murumuru vaj kitűnő hidratálószerként használható.