+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

Blog

 Miért nem elegendő arckrémet használni? Miért fontos előtte a megfelelő tisztítás?
14
Nov

A megfelelő arctisztítás a legfontosabb alap lépés, ha ragyogó bőrt szeretnél. A bejegyzésből megtudod a leghatékonyabb módszert. Mikor? Mivel? Hogyan? Miért? 


 

Megrendeléseddel jótékonykodsz is!
21
Okt
Most minden megvásárolt termék után 100 forinttal segítjük a BundaZug Állatmentő Alapítvány munkáját .
Ismerd meg az Alapítvány munkáját, és segíts te is!

Bőrápolás ősszel
09
Okt

Az ősz ideális időszak arra, hogy több időt szánjunk magunkra és az igényeinkre. Teret engedhetünk a változásnak, a regenerálódásnak és mélyrehatóan foglalkozhatunk bőrünk egészségével és szépségével. 


 

Bőrtípusok jellemzése
20
Szept

Az életkor előrehaladtával sokat változik bőrünk állapota, ezért érdemes egyre jobban odafigyelnünk bőrápolásunkra, hogy természetes szépségét minél tovább megőrizhessük. Ahhoz, hogy arcbőrünknek a megfelelő ápolást tudjuk biztosítani érdemes ismerni bőrtípusunkat.


 

A bőr szerkezeti felépítése
15
Aug

Ahhoz, hogy megfelelően tudjuk kiválasztani bőrápolási termékeinket­ - főleg egy adott vagy konkrét bőrprobléma esetén - érdemes ismernünk a bőrtípusunkat, a bőrünk felépítését, működését, és azt, hogy melyik összetevő hol és hogyan fejti ki hatását.


 

A LYSANDE® natúrkozmetikumok fejlesztése
27
Júl

A LYSANDE® natúrkozmetikumok fejlesztését öt évvel ezelőtt kezdtem el otthonomban. Már ekkor is a következő három szempont vezérelte tevékenységemet: a hatékonyság, a tisztaság és a termék szerethetősége, amitől nélkülözhetetlenné és kedvessé válhat a fogyasztó számára.


 

A sejtkommunikáló peptidek ereje
20
Szept

A kor előrehaladtával a bőr anyagcseréje is lelassul, így kevésbé hatékonyan újul meg, és lassabban állítja elő a kollagént és az elasztint, ami a bőr rugalmasságáért és feszességéért felel. Azonban a sejtkommunikáló peptideket tartalmazó termékek használatával ez a folyamat lassítható, a természetes szépség pedig megőrizhető.


 

Egy trópusi, egzotikus vaj - A kokum vaj
25
Jún

A kokum vaj (Garcinia Indica Seed Butter) hazánkban kevésbé gyakori alternatíva a natúrkozmetikai termékekben, viszont a keleti orvostudományban már évszázadok óta használják. Számos saját, egyedi tulajdonságai és előnyei vannak az ismertebb növényi vajakhoz képest.


 

Dél-Amerika kincse a murumuru vaj
09
Ápr

Az Astrocaryum murumuru a dél-amerikai esőerdők növényzetében őshonos pálma, amely ehető gyümölcsöket terem. A növény magjából kivont murumuru vaj kitűnő hidratálószerként használható.