+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

+36303000090 |info@lysande.hu                                            A tudatos nők választása a ragyogó bőrért!

Blog

Megrendeléseddel jótékonykodsz is!

Horváth Klára
Horváth Klára
2022.10.21 11:31
Megrendeléseddel jótékonykodsz is!
Most minden megvásárolt termék után 100 forinttal segítjük a BundaZug Állatmentő Alapítvány munkáját .
Ismerd meg az Alapítvány munkáját, és segíts te is!

Termékeink "Környezetbarát” kozmetikumok, melyek a környezet, az ember és az állatvilág tiszteletben tartásával készülnek. A legkevésbé feldolgozott természetes összetevőkből. A formulák kialakításánál az organikus összetevőket részesítjük előnyben. Kerülünk minden szintetikus, petrolkémiai összetevőt vagy olyan anyagokat, amelyek állatokkal való visszaélésekből származnak és minden olyan összetevőt, ami környezetszennyező. Újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagolást alkalmazunk.

Kozmetikumaink gyártása során nem végzünk állatkísérleteket és olyan alapanyagokat sem vásárolunk, amiket bármilyen célból állatokon tesztelnek. Kiállunk amellett, hogy lehetséges állatkísérletek mellőzésével is kozmetikai termékeket fejleszteni. Azért, hogy ezt az elvet termékeinknél is jelezzük, minden egyes megvásárolt LYSANDE® natúrkozmetikummal a BundaZug Állatmentő Alapítvány munkáját támogatod, ugyanis minden megvásárolt termék után 100 Ft-ot adományozunk az alapítványnak.

A BundaZug Állatmentő Alapítvány 2021-ben nyitotta meg kapuit.  Fő tevékenységük a Nagybajom és vonzáskörzetében bajba került, árván maradt állatok segítése, örökbe adása. Utcáról mentenek balesetes, beteg vagy kitett állatokat, amennyire a helyük engedi. Azon felül, hogy az állatokat biztonságos környezetben nevelgetik és szeretgetik, nagyon fontosnak tartják, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet az állatvédelemre és a felelős kutyatartásra. 

Ha LYSANDE® termékeket vásárolsz, azzal az ő munkájukat is támogatod és segíted.

Az Alapítvány adatai:

Adószám:19341020-1-43

Nyilvántartási szám: 01-01-0013322.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/bundazug/

Szeretnénk, hogy velünk tartsatok és kozmetikumaitok vásárlása során ti is figyeljetek arra, hogy az állatkísérletmentes termék legyen. Mondj velünk nemet az állatkísérletekre!

Hiszünk az összefogás erejében és a „sok kicsi sokra megy” elvében.

 

Köszönjük, hogy Te is támogatod őket a vásárlásoddal!